IN3

Vermelding FAQ:

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente

Betalen met in3

Wil je iets kopen, maar je budget werkt nog niet helemaal mee? Of betaal je je bestelling liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente.
Het voordeel van betalen met in3 is dat u gelijk gebruik kunt maken van uw bestelling, zonder het volledige bedrag betaald te hebben. En dat zonder kosten!

Zo koop je een nieuw toestel of een reparatie met de gemakken van gespreid betalen, zonder de kosten van een lening. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voor de betaling doet In3 een snelle gegevenscontrole. Mocht onverwachts je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Op de dag van je bestelling kies je bij het afrekenen in3 als betaalmethode (het systeem doet een snelle gegevenscontrole) en betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel.
Je ontvangt een mail voor elke nieuwe betaling.

in3 banners 728X90 1024x127 1

Veel gestelde vragen

Ik wil bij jullie een bestelling plaatsen: de iPhone x 256gb zo goed als nieuw spacegrey, Ik heb een paar vragen, Hoe werkt het precies met in 3 termijnen betalen? Jullie kijken naar het totaal bedrag en delen dat dan door 3, word het automatisch afgeschreven of heb je zelf de kans om het over te maken? Zou er graag wat informatie over willen krijgen.

Hoe het werkt, is dat het totaalbedrag in precies 3 gelijke termijnen wordt verdeelt, zonder rente of extra kosten. Zodra u de bestelling gaat plaatsen betaalt u het eerste termijn. Zodra dit is betaald komt de bestelling bij ons binnen en zullen wij het pakket opsturen. Binnen 30 dagen na de bestelling krijgt u een betaalverzoek van In3, dit moet u dus zelf overmaken. Wij zullen nooit zelf geld incasseren. Binnen 30 dagen na het tweede termijn krijgt u weer een betaalverzoek op de mail voor het derde en laatste termijn.

Hoe werkt dat precies in termijnen betalen bij jullie?

Wij bieden de optie om in 3 gelijke termijnen te betalen. Hiervoor hoeft u alleen uw naam en adres in te vullen. Wij zullen dan een snelle controle uitvoeren of dit voor u mogelijk is. Deze controle kijkt niet naar BKR-registraties. Het totaalbedrag zal in precies 3 gelijke termijnen worden verdeeld, zonder rente of extra kosten. Zodra u de bestelling gaat plaatsen betaalt u het eerste termijn. Zodra dit is betaald komt de bestelling bij ons binnen en zullen wij het pakket opsturen. Binnen 30 dagen na de bestelling krijgt u een betaalverzoek van In3, dit moet u dus zelf overmaken. Wij zullen nooit zelf geld incasseren. Binnen 30 dagen na het tweede termijn krijgt u weer een betaalverzoek op de mail voor het derde en laatste termijn.

Vraagje ik wil een iPhone bestellen en in 3 termijnen betalen krijg ik de iPhone gelijk als ik de 1e termijn heb betaald?

Ja, zodra de eerste betaling is voltooid zullen wij de bestelling opsturen, en dan heeft u het de volgende dag al in huis.

Goeiendag, ik heb gister wat bij jullie besteld en de iPhone is toch niets voor mij. Alleen heb ik met In3 betaald. Kan ik hem nog terug sturen?

Ja zeker, als de telefoon toch niet bevalt, kunt u altijd de bestelling retourneren naar ons. Wij zullen er dan voor zorgen dat u het betaalde bedrag terug krijgt. Ook zullen dan de volgende betaalverzoeken niet verstuurd worden.