Skikk

Above Glass IT Solutions is partner van SKIKK, www.skikk.eu

Wat is SKIKK?

Met SKIKK is het mogelijk je eigen laptop samen te stellen. SKIKK is uniek! SKIKK is de Noorse vertaling van Custom. SKIKK verkoopt laptops die anders zijn, uniek, maar vooral maatwerk. Elke basislaptop is aanpasbaar en omdat je zelf kan bepalen hoe je de laptop wenst te ontvangen, kan je altijd de perfecte laptop in huis of op de zaak hebben.

Voor wie is SKIKK bedoeld?

SKIKK is voor iedereen mogelijk, of je nu alleen een notebook zoekt voor het internetten of voor grafische design, SKIKK heeft voor iedere gebruiker een model.
In onze shop hebben wij al voor jou een uitstekende samenstelling gemaakt voor de meest voorkomende gebruikstoepassingen: Student, Zakelijk, Gaming, 3D en Design. In iedere categorie kun je de laptop kiezen welke het beste aan jouw wensen voldoet. Natuurlijk kun je ook dàn nog aanpassingen doen in het door ons samengestelde model.

Heb je bijvoorbeeld geen kennis van de huidige hardware, maar heeft je product bepaalde eisen nodig? Dan kijken we samen met je mee wat het beste bij jou past. Wij besteden dus echt tijd aan jouw product en denken met je mee.

De laptop wordt volledig geassembleerd voor je geleverd. Je hoeft zelf niets te monteren en/of te bevestigen (eigen toevoegingen naderhand uitgezonderd).

SKIKK-laptops zijn alleen online verkrijgbaar en bij een selectief aantal partners. Voor meer informatie, ga naar www.skikk.eu